Victoria cu Craiova a readus optimismul la Steaua: ”Dacă Rosenborg a putut da trei, noi de ce nu am putea?”



024 августа 2015

 

**VIDEO** Victoria cu Craiova a readus optimismul la Steaua: ”Dacă Rosenborg a putut da trei, noi de ce nu am putea?”

Victoria Stelei la Craiova, cu 2-1, a mai liniștit apele în curtea roș-albaștrilor, înaintea returului de la Trondheim, cu Rosenborg, din play-off-ul UEFA Champions League, de joi, 27 august.

„Este victoria de care avem nevoie, care liniștește apele. Exact ce aveam nevoie înainte de meciul cu Rosenborg. Așa cum Rosenborg a putut da trei goluri aici, și noi suntem în stare să dăm trei goluri acolo”, se arată optimist Valeriu Argăseală, președintele Stelei.

Oficialul roș-albaștrilor susține că Mirel Rădoi nu se află în silenzio-stampa, ci vrea doar să respecte regulamentele și de aceea nu a vorbit după victoria cu oltenii.

”Mirel Rădoi nu a intrat în silenzio, n-a dat indicații, la Comitetul Executiv s-a stabilit că directorii sportivi au dreptul să stea pe bancă, dar nu au voie să dea indicații și el vrea să respecte legea și regula. În vestiar e perceput ca unul dintre cei mai buni prieteni ai jucătorilor. O să-l cunoașteți pe Mirel mai târziu, când o să aibă și puțină vechime și rezultate necesare să vedeți ce antrenor o să fie Mirel.

În momentul ăsta Mirel, dacă dă examen, la orice nivel, cu siguranță va ieși primul. Cunoaște fotbal cum nu vă puteți închipui. Va merge în Norvegia pentru că fotbalul este viața lui”, a mai spus Argăseală.

Antrenorul - ”director sportiv” al Stelei s-a ferit și să se bucure la primul gol al echipei sale, de duminică, de teamă să nu încalce regulamentul. Din cauza deplasării din Norvegia, Rădoi nu va putea da nici în sesiunea de toamnă bacalaureatul, deci nu va putea să se înscrie la cursurile pentru licența PRO.

Gregory Tade a marcat duminică primul său gol în Liga 1, din penalty, dedicându-i golul lui Mirel Rădoi. ”Chiar dacă Tade nu a marcat până acum și a fost lovit de ghinion, își aduce aportul și azi i-a surâs norocul să bată din penalty și să aducă victoria, cu toate că, ați văzut, apare în fața porții și la faza lui Chipciu și la Râpă, când lovesc mingea bine, dar bara se opune”, a explicat Argăseală, care a adăugat ce se va întâmpla cu Ionuț Neagu și Tahar: ”Vom discuta săptămâna viitoare și vom decide atunci”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑