EXCLUSIV Cel mai mare regret al lui Zicu. Ce spune despre Petrolul și Mutu



024 сентября 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Cel mai mare regret al lui Zicu. Ce spune despre Petrolul și Mutu

></p><p><strong>Ianis Zicu a ajuns în vară la ASA Târgu Mureș, însă mai are de muncit până va reveni la forma care l-a consacrat. Jucătorul de 30 de ani speră să își regăsească strălucirea la trupa antrenată de Adrian Falub. </strong></p><p><span style=Într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport, Zicu a explicat de ce a ales să semneze cu nou-promovata ASA: 

"Am o ofertă clară din liga a doua din Turcia, eu nejucând niciodată într-o ligă inferioară mi-a fost greu să accept. Am vrut să joc toată cariera în prima ligă și de-asta am venit la Târgu Mureș.", a spus atacantul. 

Acesta s-a întors în fotbalul românesc în iarnă, atunci când a fost convins de Cosmin Contra să semneze cu Petrolul. Ianis vrea să uite cât mai rapid acea perioadă și își recunoaște erorile: 

"Nu sunt mulțumit de ce am realizat în aceste luni. Dacă nu reușești să marchezi asta contează cel mai mult. Îmi reproșez că nu am discutat dinainte să semnez poziția pe care urma să fiu folosit. Am jucat în partea dreaptă, unde nu am jucat foarte mult în carieră. Așteptările au fost foarte mari, am venit într-o perioadă în care Petrolul juca foarte bine. Din iarnă lucrurile nu au fost ok, echipa a scăzut din punct de vedere ofensiv. Eu mi-am dat seama și am plecat primul.", a spus Zicu. 

Întrebat dacă ar fi tentat să îl urmeze pe Adrian Mutu în India, jucătorul lui ASA a avut un răspuns tranșant. El a dezvăluit și care este echipa lui preferată, dar și cel mai mare regret al carierei. 

"Aș merge, dar probabil nu în India, în Asia da. Din câte știu ei își formează un campionat. Am 30 de ani și îmi doresc să mai joc 5 ani. Îmi doream să joc la Barcelona, aveam tricouri cu Barcelona. Soarta mi-a surâs, dar nu am știut să profit la maximum de acea șansă.", a dezvăluit Zicu. 

Ianis consideră că lumea îl judecă greșit, doar pentru că este o persoană mai rezervată: "Nu mi-a plăcut niciodată să fiu prietenos sau să zâmbesc fals dacă nu am motive. Cred că îmi stă mai bine încruntat decât să zâmbesc.", a încheiat atacantul de 30 de ani. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑