Abate este fundașul cu cele mai multe assist-uri dintre ligile de top din Europa



024 сентября 2014

**VIDEO** Abate este fundașul cu cele mai multe assist-uri dintre ligile de top din Europa

AC Milan a fost condusă pe terenul lui Empoli, scor 0-2, însă în cele din urmă oaspeții au salvat o remiză, după golurile marcate de Torres și Honda.

Fundașul dreapta al milanezilor, Ignazio Abate, a fost din nou decisiv! El a ajuns la patru pase decisive în acest sezon din Serie A și este acum fundașul cu cele mai multe assist-uri dintre primele 5 campionate ale Europei (Spania, Italia, Franța, Anglia și Germania).

Extrem de ofensiv, Abate contribuie din plin la jocul de atac al Milanului. În meciul cu Empoli, el a centrat la golul pe care Torres l-a marcat printr-o lovitură de cap, apoi i-a pasat și lui Honda, care a stabilit scorul final, 2-2, cu o execuție de la marginea careului.

În duelul nebun cu Parma, câștigat de Milan cu 5-4 (VIDEO AICI), Abate a contribuit la golul înscris de același Honda, iar în prima etapă a oferit un assist la reușita lui Muntari, în victoria echipei sale de pe teren propriu cu Lazio, scor 3-1 (VIDEO AICI).

În vârstă de 27 de ani, Abate a fost titular în primele 4 etape din Serie A, după ce în sezonul precedent a bifat 19 partide pentru italieni. Format de Milan, apărătorul a mai evoluat în cariera sa pentru Napoli, Piacenza, Modena, Empoli și Torino.

9 milioane de euro este cota de piață a lui Abate, conform transfermarkt.de

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑