Continua festivalul golurilor din partea galacticilor. Real Madrid a umilit-o pe Elche: Cristiano Ronaldo, vedeta meciului



124 сентября 2014

Un nou festival de goluri din partea galacticilor. Dupa ce sambata a umilit-o, in deplasare, pe Deportivo, cu 8 la 2, aseara Real Madrid a obtinut inca o victorie superba in campionat. Madrilenii au invins, acasa, formatia Elche. Cristiano Ronaldo a inscris de 4 ori.

 

Dupa un start de sezon slab, detinatoarea Ligii Campionilor, Real Madrid, s-a dezlantuit. Aseara, galacticii au primit vizita modestei Elche, care a deschis scorul in minutul 15, prin Albacar, din penalty. Golul incasat le-a infuriat rau pe gazde, si in 17 minute Real a marcat de 3 ori. Bale a egalat, iar Cristiano Ronaldo a reusit o dubla, cu un gol din penalty si unul din joc. 

 

Starul portughez nu s-a linistit cu performanta primei reprize si a adaugat alte 2 goluri, dupa pauza. In minutul 80, dublul castigator al Balonului de Aur a transformat inca un penalty, iar in prelungiri a completat poker-ul. Real a zdrobit-o pe Elche, scor 5 la 1, si a urcat pe locul 4 in Spania, cu 9 puncte, acumulate in 5 meciuri.

 

Galacticii sunt la 3 puncte distanta de liderul campionatului, FC Barcelona, care are 12 puncte, si un meci mai putin jucat. Totodata, in Italia, AC Milan a calcat din nou stramb si a remizat, scor 2 la 2, pe terenul gruparii Empoli. Fernando Torres a marcat primul sau gol in tricoul milanez.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: cristiano ronaldo, Elche, campionatul spaniei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 24 сентября 2014 | 19:25 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑