Sampdoria-Roma 2-1. Manolas s-a făcut de râs. Autogolul grecului a adus victoria gazdelor



024 сентября 2015

 

**VIDEO** Sampdoria-Roma 2-1. Manolas s-a făcut de râs. Autogolul grecului a adus victoria gazdelor

Walter Zenga şi Sampdoria au reuşit una dintre surprizele etapei a cincea din Serie A TIM, iar grecul Kostas Manolas s-a făcut de râs. Fundaşul celor de la AS Roma a adus victoria genovezilor, printr-un autogol, cu cinci minute înainte de final.

După un debut de sezon catastrofal, 0-4 cu Vojvodina, în Europa League, Zenga a obţinut a treia victorie în campionat pe banca Sampdoriei, 2-1 cu vicecampioana Roma.

Golgheterul campionatului, Eder, a deschis scorul pentru gazde în minutul 50, cu un şut de la distanţă. A fost al şaselea gol în campionat pentru internaţionalul italian.

Portarul Doriei, Viviano, a fost în formă de zile mari şi a scos din toate poziţiile în faţa atacanţilor capitolini. Nu a mai avut ce face în minutul 69, când Mohamed Salah a egalat, cu a doua reuşită personală în tricoul giallorossilor.

Elevii lui Rudi Garcia au forţat obţinerea victoriei, dar Keita, De Rossi şi acelaşi Salah nu l-au mai putut bate pe Viviano.

Au înscris, în schimb, gazdele. Cu cinci minute înainte de final, Manolas a trimis în propria poartă, după o centrare a lui Eder, iar Sampdoria a câştigat cu 2-1.

Genovezii sunt pe 5, la doar un punct de ocupanta ultimului loc de pe podium, Sassuolo, în timp ce Roma ocupă doar poziţia a noua, cu 8 puncte, 7 mai puţin decât liderul Inter Milano.

Sampdoria: Viviano - Pedro Pereira, Silvestre (Moisander 29), Zukanovic, Mesbah - Barreto, Fernando, Soriano - Correa (Ivan 60) - Muriel (Cassano 78), Eder

Antrenor: W. Zenga

AS Roma: De Sanctis - Florenzi, Manolas, De Rossi, Digne - Pjanic, Keita, Nainggolan (Iturbe 87) - Salah (Ucan 87), Dzeko, Iago Falque (Gervinho 60)

Antrenor: R. Garcia

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑