Frunză și Onofraș au bătut Dinamo cu Urziceni, vor s-o facă și cu Brăila



024 сентября 2015

 

**Frunză și Onofraș au bătut Dinamo** cu Urziceni, vor s-o facă și cu Brăila

Sorin Frunză şi Marius Onofraş au amintiri frumoase legate de Dinamo. Cei doi au câştigat titlul cu Unirea Urziceni în 2009, după ce i-au învins pe alb-roşii, care erau lideri, cu trei etape înainte de final. Acum, vor să elimine echipa lui Rednic din Cupă cu Dacia Unirea Brăila.

Diinamo atacă șaisprezecimile Cupei României. Echipa antrenată de Mircea Rednic o întâlnește pe Dacia Unirea Brăila. Sorin Frunză și Marius Onofraș joacă acum pentru brăileni, dar își amintesc cu plăcere de perioada în care fosta lor echipă, Unirea Urziceni, le sufla titlul dinamoviștilor. În 2009, cu trei etape înainte de final, Urziceniul lui Dan Petrescu învingea liderul Dinamo și cucerea campionatul.

„A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, care și acum îmi crează momente de nostalgie”, a declarat Frunză.

”Va fi un meci frumos, va fi un meci greu, pentru noi e un bonus ce se întâmplă, mai ales în momentul actual, la Brăila. Suntem un grup unit, cum demult n-am mai văzut, poate din perioada Urziceni”, a spus și Onofraș.

Brăilenii sunt într-o formă excelentă - au trei victorii în primele patru etape şi sunt pe locul doi în Liga a doua. Confruntarea dintre Dacia Unirea Braila și Dinamo este în direct la Digi Sport 1, astăzi de la ora 16:30.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑