Un penalty inexistent a contribuit la cel mai mare eşec al lui Șahtior în UCL. Reacţia lui Mircea Lucescu



024 октября 2013

 

></p><p><strong>Echipa lui Mircea Lucescu, Șahtior Donețk, a pierdut cu 4-0 pe terenul lui Bayer Leverkusen (<a href=VIDEO AICI) și și-a egalat cea mai drastică înfrângere din UEFA Champions League. A fost a șasea oară când ucrainenii au fost înfrânți la o diferență de patru goluri în cea mai tare competiție inter-cluburi.

Arbitrul francez Stephane Lannoy a influențat soarta jocului, acordând mult prea ușor un penalty pentru nemți, la scorul de 1-0. În minutul 50, Kiessling a căzut în careu de lângă Srna, fără ca fundașul croat să îl împiedice, iar centralul a indicat punctul cu var și i-a dat ocazia căpitanului Simon Rolfes să marcheze din această lovitură de la 11 metri al treilea său gol în UCL.

Cu această înfrângere pe care i-a administrată echipei antrenate de Mircea Lucescu, Bayer Leverkusen are acum un golaveraj de 13-1 în meciurile cu echipele ucrainene.

După meci, antrenorul român a criticat arbitrajul, în special acordarea acelui penalty din minutul 50, spunând că acea decizie luată de arbitrul Lannoy dat peste cap întregul joc al campioanei Ucrainei.

"Am destulă experiență, 90 de meciuri în UEFA Champions League, ca să pot analiza arbitrajul. Pot simți când se îmtâmplă ceva. Mi s-a mai întâmplat și la Galatasaray și la Beșiktaș. Erorile individuale au apărut abia după acel penalty. Înainte, nu pot recunoaște că au fost. Jocul nostru ar fi trebuit să fie mult mai ofensiv în repriza secundă, dar starea de nervozitate de după acea lovitură de pedepsă a condus la mai multe greșeli, iar adversarii au lovit pe contraatac.", a declarat Mircea Lucescu, potrivit site-ului oficial al lui Șahtior Donețk.

> </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑