CFR Cluj a ajuns într-o situație care l-a convins pe Miriuță să plece: ”Niciun viitor!”



 

**VIDEO** CFR Cluj a ajuns într-o situație care l-a convins pe Miriuță să plece: ”Niciun viitor!”

Vasile Miriuță a explicat de ce a plecat de la CFR Cluj, spune ce va face în cazul în care nu-și va primi restanțele financiare, dar și de ce a ales să-și continue munca în campionatul Ungariei.

CFR Cluj a rămas fără antrenor după victoria clară obținută în fața celor de la CSMS Iași, scor 4-0 (DETALII AICI și VIDEO). Așa cum a promis, încă de săptămâna trecută, Vasile Miriuță a demisionat de la gruparea din Gruia pentru a da curs ofertei primite din campionatul Ungariei, de la Gyor.

Tehnicianul, în vârstă de 46 de ani, a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, de ce a plecat din Liga 1, de pe locul al doilea, pentru a se muta în campionatul din țara vecină, pe locul 9.

”Am ales Gyor, pentru că este vorba despre un proiect la una dintre echipele cu tradiție din Ungaria. Are campionate câștigate, are un viitor, ca să nu mai spun că acolo am găsit o bază de pregătire cum nu se găsește în România și care se compară cu cele de la Dortmund și de la Munchen.

În plus, în Ungaria banii se plătesc la timp și vor veni și acolo rezultatele”, a spus Miriuță.

De acum, fostul tehnician al ardelenilor este destul de pesimist în ceea ce privește viitorul celor de la CFR Cluj.

Cu Arpad Paszkany n-am mai vorbit de ceva vreme. Am stat puțin de vorbă la început, dar atât. Discuțiile pe la club le-am purtat doar cu Iuliu Mureșan și cu domnul Zamfir.

Mai am de luat bani de acolo. Dacă mi-i vor da, atunci va fi ok, pentru că este vorba despre munca mea. În cazul în care, însă, nu-i voi primi, atunci nu-i voi acționa în judecată. Aceasta este decizia mea.

Nu uitați că eu am făcut treabă la CFR și fără bani, dar pentru că n-am văzut niciun viitor acolo, niciun proiect, am spus că e momentul să plec. Nu știu cine mai sunt acționarii echipei în acest moment, dar pe mine m-a interesat doar să-mi fac treaba cât mai bine.

Am întrebat doar dacă se vor rezolva problemele, dar domnul Mureșan mi-a spus că nu depinde de dumnealui, dar nu putea aduce bani de acasă”, a conchis Miriuță la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑