Portarul lui Deportivo a văzut mingea târziu venind spre el, dar a scăpat nevătămat după ce a fost lovit violent



 

**VIDEO** Portarul lui Deportivo a văzut mingea târziu venind spre el, dar a scăpat nevătămat după ce a fost lovit violent

Deportivo la Coruna și Real Sociedad au oferit singura partidă fără goluri în etapa a 12-a din Primera Division, însă chiar dacă nu s-a marcat, pe El Riazor n-au lipsit fazele de poartă. La una dintre ele, goalkeeperul gazdelor a scăpat nevătămat dintr-o situație neplăcută.

La un atac rapid al oaspeților, mingea a ajuns în dreapta, la Canales, care a pătruns spre centru și a șutat violent, cu stângul, spre poarta lui Fabricio. În fața portarului lui Depor era Agirretxe, care s-a aplecat și a lăsat mingea să treacă.

A fost momentul cheie al fazei, pentru că Fabricio a văzut târziu balonul și n-a mai avut timp să reacționeze, fiind lovit direct în față. Din fericire, a scăpat nevătămat, deși inițial părea că resimte șocul. A putut continua partida și și-a păstrat poarta intactă.

A fost doar a cincea partidă ca titular în acest sezon pentru goalkeeperul în vârstă de 26 de ani, și a patra în care reușește să nu primească gol. Este totodată al treilea rezultat de 0-0 cu el în poartă pentru Depor, în ultimele cinci etape.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑