Aalborg e greu de bătut acasă, dar Steaua vrea victoria joi. Dragomir: ”Să fie mulțumiți cu un egal”



Aalborg e greu de bătut acasă, dar Steaua vrea victoria joi. Dragomir: ”Să fie mulțumiți cu un egal”

Aalborg nu a mai pierdut pe teren propriu din august, însă steliştii merg în Danemarca să câştige. Cu o victorie, roş-albaştrii ar fi matematic calificaţi în primăvara europeană. Steaua - Aalborg va fi în direct la Digi Sport 1 joi seară, de la ora 20:00, și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Steaua vrea să să obţină calificarea în primăvara europeană chiar de joi seară, atunci când o va întâlni în deplasare pe Aalborg, în direct la Digi Sport 1 de la ora 20:00. Danezii au câştigat ambele partide de pe teren propriu în grupa J, iar roş-albaştrii au motive de îngrijorare după ultima evoluţie de acasă a nordicilor. Aalborg a învins cu 3-0 liderul Dinamo Kiev. Rivala Stelei la calificare nu a mai pierdut pe teren propriu de la începutul lui august. În Europa, singurii care au invins la Aalborg sunt adversarii Astrei de joi, Dinamo Zagreb.

„Va fi greu, dar Steaua e Steaua, are experiență. Au jucători de mare valoare, Steaua va câștiga”, a declarat Vasile Miriuță, antrenorul care a demisionat recent de la CFR Cluj.

În schimb, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că roș-albaștrii nu au prea multe motive de optimism înaintea jocului din Danemarca și ar trebui să se mulțumească și dacă vor scoate un punct din acest meci.

„Trebuie să se gândească la victorie, pentru că este foarte importantă, mai ales că au mai pierdut pentru un minut o altă calificare și atunci cred că vor să-și ia măsuri speciale.

Va fi greu, însă. Părerea mea este că dacă vin cu un rezultat de egalitate ar fi foarte mulțumiți”, a sus Dragomir.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑