Mureșenii anunță miercuri dacă pot juca pe teren propriu meciul cu Steaua



 

**VIDEO** Mureșenii anunță miercuri dacă pot juca pe teren propriu meciul cu Steaua

ASA Tg. Mureș a fost nevoită să joace la Cluj ultimul meci din campionat, considerat pe teren propriu, după ce arena vicecampioanei nu a primit aviz ISU de funcționare. Conducerea clubului anunță miercuri dacă jocul cu Steaua, de peste o săptămână, se va juca acasă.

Duminică, formația antrenată de Cristiano Bergodi a remizat, 2-2, cu Viitorul, într-o dispută care a avut loc pe Cluj Arena. Șefii mureșenilor speră să poată juca împotriva Stelei pe propriul stadion.

”Sperăm pe terenul nostru. Azi am avut o inspecție, și luni am avut o inspecție. Mâine, sau cel târziu joi, trebuie să avem avizul de la ISU. Probabil tot mâine o să anunțăm oficial Liga. Meciul e miercuri. Dacă nu, tot la Cluj. Dar sperăm să nu fie tot la Cluj, pentru noi e foarte important meciul de pe teren propriu.

Au fost în general meciuri bune, meciuri în care nu am pierdut. Anul ăsta n-am pierdut niciun meci acasă și am făcut meciuri foarte bune. La Cluj ne-am simțit chiar ca în deplasare, fără suporteri.”, a declarat președintele clubului, Bogdan Mara, invitat în studio la Digi Sport Special.

ASA Tg. Mureș - Steaua se joacă miercuri, 2 decembrie, de la ora 20:30, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

VOTEAZĂ AICI PENTRU PREMIILE DIGI SPORT

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑