Steaua riscă să rămână fără siglă și culori, dar Dumitru Dragomir are soluția: “Să schimbe culorile, galben-albastru”



024 декабря 2014

 

**VIDEO** Steaua riscă să rămână fără siglă și culori, dar Dumitru Dragomir are soluția: “Să schimbe culorile, galben-albastru”

Steaua nu știe dacă din retur va mai putea folosi însemnele și culorile, după ce campioana a pierdut marca Steaua în favoarea Clubului Sportiv al Armatei. Există discuții pentru a se ajunge la o înțelegere, dar deocamdată e greu de spus care va fi finalitatea acestora. Dumitru Dragomir îi îndeamnă pe steliști să nu plătească vreun ban pentru marcă.

“E o idioțenie, nu avea niciun drept Armata să facă așa ceva și s-au făcut de râs definitiv. E ca și cum au făcut generalii un copil și l-au aruncat. L-a luat cineva, l-a crescut, l-a făcut mare, l-a învățat carte și acum îl revendică să-l vândă din nou.

Dacă Becali plătește, nu am nicio stimă pentru el, dacă plătește un leu pe siglă. Să intervină Guvernu, să intervină cine trebuie, să-i pună la punct pe cei care fac abuzuri incalificabile. Și dacă nu, să schimbe culorile! Să facă galben-albastru.”, a declarat fostul șef al LPF, într-un interviu EXCLUSIV pentru Digi Sport.

Dragomir a atras atenția că dacă vor să-și facă echipăd e fotbal, cu sigla și numele Steaua, cei de la Clubul Sportiv al Armatei nu știu în ce se bagă: “Ei nu au bani după ce să bea apă și vor echipă de fotbal. Costă atâția bani cât cheltuie toate sporturile de la Steaua. La o echipă de fotbal trebuie să ai bani mulți. Ori iei bani de la retrocedări, ori furi de undeva.”

Steaua a evoluat un meci din campionat, contra lui CSMS Iași, cu sigla acoperită pe tricouri și cu echipamentul de deplasare, cel galben, dar apoi, în Europa league, a revenit la echipamentul tradițional și la afișarea numelui și siglei. Urmează acum negocieri între deținătorii mărcii și conducerea campioanei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑