Mario Balotelli nu s-a integrat la noul său club. Ce explicaţie are antrenorul său



024 декабря 2014

 

Atacantul lui Liverpool Mario Balotelli nu s-a integrat la noul său club în acest sezon. Antrenorul echipei, Brendan Rodgers a declarat că fotbalistul nu corespunde stilului de joc al cormoranilor, chiar dacă a încercat să se integreze. 

Mario Balotelli s-a transferat la Liverpool vara trecută de la AC Milan pentru suma de 20 milioane de euro. Italianul a jucat doar zece meciuri şi nu a marcat niciun gol.

Antrenorul echipei engleze a explicat de ce Balotelli a avut o evoluţie atât de modestă. Brendan Rodgers a declarat că italianul nu s-a integrat în stilul de joc al echipei.

Presa britanică a scris zilele trecute că Liverpool este interesată de transferul lui Fernando Torres şi a portarului Petr Cech. Rodgers nu a dorit însă să ofere detalii despre transferurile pe care cormoranii urmează să le facă în luna ianuarie.

Liverpool are un program infernal de sărbători, ca şi celelalte echipe din Premier League. Trupa pregătită de Brendan Rodgers va juca în perioada 26 decembrie - 1 ianuarie nu mai puţin de trei meciuri.

Liverpool va evolua în campionat împotriva formaţiilor Burnley, Swansea City şi Leicester City. Gruparea de pe Anfield este pe locul 10 după 17 etape, cel mai slab start de sezon din ultimii 50 de ani.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑