Mourinho nu mai este ”Special” la Madrid. Motivele pentru care îi este greu să revină



024 декабря 2015

Mourinho nu mai este ”Special” la Madrid. **Motivele** pentru care îi este greu să revină

Jose Mourinho (52 de ani) a rămas liber de contract, după ce și-a încheiat conturile cu cei de la Chelsea, dar despre tehnicianul portughez s-a spus că este ”în cărți” pentru o revenire la Real Madrid.

Florentino Perez ar vrea să-i acorde o nouă șansă lui Mourinho, doar că momentan lucrurile sunt departe de a fi clarificate. Portughezul are șanse destul de mici de a-i pregăti din nou pe ”galactici”, după cum au punctat jurnaliștii de la ”Marca”. Ei au prezentat și mai multe argumente în acest sens și toate converg spre ideea că dacă Rafa Benitez va fi demis atunci nu ”The Special One” va fi succesorul.

Mourinho nu a plecat tocmai în relații bune de la Real Madrid. Tehnicianul portughez reușise ”performanța” de a scinda vestiarul în două după ce intrase în conflict cu cei mai importanți jucători ai echipei: Casillas, Ronaldo, Sergio Ramos și Pepe.

Tocmai din aceste motive și fanii ”galacticilor” au format două tabere: pro și anti-Mourinho. De altfel, într-un sondaj inițiat de Marca, aproape 50.000 de socios l-au votat pe Zinedine Zidane drept viitorul antrenor, în timp ce Mourinho se află pe locul al doilea, semn că deși au trecut doi ani și jumătate de la plecarea sa, rănile nu sunt deloc vindecate.

Jose Mourinho, care a fost antrenorul Realului în perioada mai 2010 - iunie 2013, a câștigatCupa del rey, titlul în La Liga (2011-2012) și o Supercupă a Spaniei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑