"E provocator şi interesant!" În ţară s-a desfăşurat o competiţie sportivă inedită



 

Peste 50 de oameni au participat astăzi la o competiţie sportivă inedită, organizată în galeriile subterane ale unei vinării din țară. Participanții s-au întrecut la proba de alergare pe o distanță de 10 kilometri.

Oamenii spun că au acceptat provocarea pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Ei sunt convinși că evenimentul este o modalitate bună de promovare a unui mod sănătos de viață:

"Mă simt foarte bine. Mulțumesc. Aerul este curat, deși se simte un miros de vin, dar e foarte bine".

"Nu se compară cu nicio competiție din deșert sau din munții Balcani. Temperatura este optimală".

"Este foarte cald, bună dispoziție. Nu a fost dificil, a fost foarte interesant, foarte provocator și era foarte interesant să afli cum e să alergi sub pământ".

"M-am echipat pentru temperatura care este aici. Iarna și vara sunt 14 grade. Am o lanternă. Îmbrăcăminte standard de alergat pentru timp de 14 grade".

Organizatorii își doresc să transforme aceasta întrecere într-o competiție anuală și să obţină statutul de eveniment de talie internaţională, pentru a promova turismul din Moldova.

"Dacă alte țări au castele, și așa mai departe, munți, mări, noi avem beciuri. Noi avem ospitalitate", a declarat Alexei Guţaga, organizatorul evenimentului.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑