Ronaldo lovește din nou. Încă un gest urât al portughezului



 

**VIDEO** Ronaldo lovește din nou. Încă un gest urât al portughezului

VIDEO Betis - Real Madrid 1-1. Formația lui Zidane a remizat la Sevilla și a făcut un pas greșit în lupta la titlu. Conduși încă din startul meciului, madrilenii au fost extrem de tensionați pe durata partidei, Cristiano Ronaldo ieșind din nou în evidență cu un gest urât.

În minutul 55, când Betis avea un avans de un gol pe tabelă, Cristiano Ronaldo l-a lovit fără minge pe Molinero. Apărătorul lui Betis e de părere că intrarea conaționalului său trebuia sancționată de centralul partidei și că astfel de gesturi nu își au locul pe terenul de fotbal.

"A fost un gest foarte urât din partea lui Ronaldo. E un act de agresiune, dar arbitrul nu cred că l-a văzut. Și eu faultez, nu sunt un sfânt, însă mingea nu era în acea zonă în acel moment așa că o astfel de intrare nu își avea rostul" a declarat apărătorul lui Betis.

Betis a obținut în cele din urmă o remiză în fața madrilenilor, rezultat care l-a mulțumit pe fundașul portughez. "Ne-am apărat cât de bine am putut. E un punct foarte mare pentru noi mai ales că l-am obținut în fața unei asemenea echipe. Va trebui să luptăm în continuare și să avem aceeași atitudine ca în acest meci" a încheiat Molinaro.

Gestul lui Ronaldo vine la o săptămână după ce lusitanul a fost implicat într-un alt incident. În partida cu Sporting Gijon luisitanul l-a lovit cu piciorul în coapsă pe Cases.

Mai mult, Ronaldo a dat o declarație destul de arogantă după meci, anunțând că dacă și-ar fi lovit intenționat adversarul acesta nu s-ar fi ridicat de pe gazon.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑