Moldova ar putea avea un nou stadion modern şi un centru de reabilitare medicală



FOTO: wikimapia.org

În următorii cinci ani Moldova ar putea avea un nou stadion modern şi un centru de reabilitare medicală şi kinetoterapie. Anunţul a fost făcut de Veaceslav Manolachi, după ce a fost reales pentru a treia oară în funcţia de rector al Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport. 

Preşedintele Federaţiei Naţionale de Judo, Veaceslav Manolachi, promite că în noul său mandat de rector al USEFS va lucra pentru a îmbunătăţi baza tehnico-materială a instituţiei. Pe lângă un stadion modern, Manolachi vrea să construiască un centru de recuperare medicală şi kinetoterapie. Astfel, Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport ar putea deveni prima instituţie sportivă din spaţiul ex-sovietic care va avea un asemenea centru. 

"Va fi un centru de kinetoterapie pentru facultatea respectivă. Totodată, acest centru va fi pus la dispoziţia sportivilor de performanţă, care după diferite accidentări vor putea să se trateze şi să se recupereze în această clinică", a declarat rectorul USEFS.

La alegerile rectorului Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport s-au înscris patru candidaţi. Manolachi a fost votat de 34 din cei 39 de membri ai senatului.

"Acest vot mă obligă ca să depun eforturi maximale pentru a îndepli programul de rector şi să aduc sportul din ţara noastră la un nivel mai performant", a spus Veaceslav Manolachi.

Veaceslav Manolachi este rector al Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport din anul 2001

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑