Luptă acerbă pentru primul loc în Conferinţa de Est din Liga Nord-Americană de baschet



 

Luptă acerbă pentru primul loc în Conferinţa de Est din Liga Nord-Americană de baschet. Miami Heat s-a apropiat la doar două victorii de liderul Indiana Pacers, după ce a învins formaţia Portland Trail Blazers. Primele două clasate din Est, Miami Heat şi Indian Pacers se vor duela într-un meci direct joi dimineaţa.

Deşi a pierdut şapte din ultimele 12 partide, Miami Heat rămâne în cursa pentru primul loc în Conferinţa de Est, poziţie care i-ar permite să aibă un meci în plus pe teren propriu în orice duel din play-off. Miami Heat a învins doar cu 93-91 pe teren propriu formaţia Portland Trail Blazers.

LeBron James şi-a trecut în cont 32 de puncte, fiind cel mai bun jucător de la echipa învingătoare. După acest succes, Heat ocupă locul doi şi s-a apropiat la 2 victorii de liderul Indiana Pacers, care a pierdut ultimele două meciuri.

Pacers a fost învinsă în deplasare de Chicago Bulls cu scorul de 77-89. Taj Gibson a marcat 23 de puncte pentru "tauri". Tot la Bulls, Joakim Noah cu 10 puncte, 8 recuperări şi 8 pase decisive a fost aproape de un triple-double. În clasament, Bulls ocupă locul patru în Conferinţa de Est.

În celelalte partide, Oklahoma City Thunder a învins Denver Nuggets cu scorul de 117-96, iar San Antonio Spurs s-a impus în faţa formaţiei Philadelphia Sixers cu 113-91. Joi dimineaţă va avea loc derby-ul Estului, dintre Indiana Pacers şi Miami Heat.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑