EXCLUSIV Din Miami, Simona Halep a rememorat finala de la Indian Wells: "Mi-a fost greu să gestionez situația"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Din Miami, Simona Halep a rememorat finala de la Indian Wells:

></p><p>Digi Sport a ajuns în Miami, pentru a sta de vorbă cu cea mai în vogă jucătoare de tenis a momentului, <strong>Simona Halep</strong> (23 de ani), lider la zi în WTA Race. Locul 3 în ierarhia mondială, Halep vine după cel mai mare succes al carierei, triumful de la Indian Wells, <span style=unde românca a trecut într-o finală dramatică de Jelena Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4.

La câteva zile distanță, Halep a rememorat clipele grele din turneul californian și a răspuns întrebărilor chiar înainte de intrarea în concursul de la Miami. În primul tur, Simona beneficiază de "bye", iar în turul 2 s-ar putea întâlni cu Nicole Vaidisova.

Simona Halep poate reveni pe locul secund WTA după turneul de la Miami. Există însă două condiţii pentru ca Halep să ajungă din nou acolo. Românca trebuie să câştige titlul în Florida, iar Maria Sharapova să părăsească întrecerea cel mai târziu în faza sferturilor de finală.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Felicitări pentru Indian Wells! Ai mai avut vreun turneu cu atâtea reveniri?
Mulțumesc, da, au mai fost meciuri unde am revenit, dar acesta a fost cel mai mare pe care l-am câștigat, chiar au fost meciuri foarte grele. Nu am jucat un tenis perfect, dar am avut spirit de luptă foarte mare.

Cum ai reușit să duci la capăt atâtea meciuri? Oboseală fizică, mentală...
E greu să spun cum am reușit, am vrut doar să termin meciurile câștigandu-le, am făcut tot ce am putut ca să le câștig și chiar mi-am dorit mult titlul de la Indian Wells. A fost greu când am început turneul, am avut ceva probleme, mi-a fost greu să gestionez situația, dar mă bucur mult că am reușit. A fost o experiență deosebită pentru mine turneul de la Indian Wells.

Povestește-ne puțin cum s-a desfășurat finala cu Jankovic.
Am început destul de greu, pentru că nu am jucat în semifinală, e greu să intri direct în finală într-un turneu atât de mare. Am fost un pic lentă, nu am simțit mingea, ea a jucat un tenis destul de bun, a condus și în setul doi, dar am încercat să stau calmă, chiar dacă m-am enervat pe parcursul meciului. Am încercat să am o gândire pozitivă și am vrut doar să lupt pentru fiecare minge până la sfârșit și a fost bine așa.

Cum ți-ai caracteriza anul de până acum?
A fost un început de an foarte bun, trei titluri, dintre care unul foarte mare, care înseamnă mult, un sfert de finală la Grand Slam. Fac tot ce pot, muncesc zi de zi să ajung cât de bună pot, îmi doresc mult să ajung la un nivel și mai înalt și sper să reușesc.   

Cum se derulează o zi din viața ta atunci când ești în turneu, în două ipostaze, când joci în ziua respectivă și când nu joci în ziua respectivă?
Când joc, mă trezesc dimineața, în funcție de ora la care joc fac programul. Dacă joc seara îmi iau câteva ore de odihnă la prânz și după mă pregătesc intens pentru meci, iar dacă nu joc merg să mă relaxez prin oraș și încerc să nu mă gândesc la ce am de făcut a doua zi.

Digi Sport 2 transmise ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE partidele din turneul masculin de la Miami, între 25 martie și 5 aprilie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑