CR7 și "blestemul barelor" în 2015. Cu mai mult noroc, încă putea fi golgheter în La Liga, în fața lui Messi



 

**VIDEO** CR7 și

Cristiano Ronaldo a avut un început de an departe de perfecțiune, marcând doar 5 goluri în campionat și pierzând prima poziție în clasamentul marcatorilor din La Liga în fața lui Messi, care a punctat de 9 ori în 2015 în întrecerea internă.

Portughezul și-ar fi putut păstra primul loc între golgheteri, dacă bara nu i s-ar fi împotrivit în mai multe rânduri. Are 4 bare în acest an, în 4 meciuri diferite, toate în primul sfert de oră de joc. Dacă ar fi marcat la aceste șuturi, ar fi ajuns la cota 35 în campionat, rămânând în fața rivalului de la Barcelona.

Cu 31 de goluri, lusitanul a fost depășit de Messi, care a ajuns la 32 de reușite în acest sezon de La Liga.

Cu toate acestea, Cristiano nu este jucătorul cu cele mai multe bare de la Real, în actualul sezon. În acest top conduc colegii săi din tridentul ofensiv al "albilor", Karim Benzema și Gareth Bale, care au trimis de câte 7 ori mingea în bară.

294 de goluri și 50 de bare are Cristiano Ronaldo în toate competițiile, în cele aproape 6 sezoane petrecute la Real Madrid.

18 bare are în acest sezon trio-ul ofensiv al Realului - Bale, Benzema, Cristiano (BBC).

VIDEO Real - Deportivo 2-0. Seria barelor din acest an a început pe 14 februarie, pe Santiago Bernabeu. Cristiano a șutat în bară în minutul 13.

VIDEO Elche - Real 0-2. Portughezul a început cu o bară și întâlnirea de la Elche, în minuul 4.

VIDEO Real - Levante 2-0. Din nou pe Santiago Bernabeu, și-a trecut în cont o bară și în meciul cu Levante, de această dată în al cincilea minut de joc.

VIDEO Barcelona - Real 2-1. Ultima și, poate, cea mai importantă dintre toate aceste bare este cea din primul El Clasico din 2015. În minutul 11, Cristiano Ronaldo putea deschide scorul pentru madrileni, dar a nimerit transversala, cu o execuție spectaculoasă. Până la urmă, catalanii au punctat primii și au câștigat și meciul.

În total, CR7 are 5 bare în tot sezonul. Și-a mai trecut una în cont și în noiembrie, în meciul cu Basel, din grupele UEFA Champions League.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑