Marius Şumudică, după ce a ajutat Steaua să revină pe primul loc: "Vreau ca ASA să ia titlul"



 

**VIDEO** Marius Şumudică, după ce a ajutat Steaua să revină pe primul loc:

VIDEO. Astra - ASA Târgu Mureş 3-1. Marius Şumudică a bătut liderul şi a ajutat Steaua să revină pe prima poziţie în clasamentul Ligii I, cu doar o etapă rămasă de jucat din această campanie.

Tehnicianul giurgiuvenilor este un cunoscut rival al Stelei, de pe vremea când era atacantul Rapidului, dar asta nu l-a împiedicat să bată echipa lui Liviu Ciobotariu. Şumudică a avut şi un mesaj pentru fundaşul nou-promovatei, Laszlo Sepsi.

"Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat la final. Am incercat să îi despart. Mă gândeam să nu periclităm victoria, dacă luam mai multe cartonaşe roşii, puteam pierde. Am vrut să câştigăm, să terminăm cu fruntea sus, să terminăm cu discuţiile. Îi transmit lui Sepsi că Şumudică nu ia nicio valiză.

Nu mă interesează Steaua. Sper să ia Târgu Mureş titlul şi să se încurce Steaua la Iaşi. Ar fi un titlu mincinos. Nu aveam cum să mă dau la o parte. Steaua a câştigat un titlu mincinos. E cea mai mare palmă pe care le-am dat-o. Nu îi înghit cu 10 kilograme de lămâie. Toată lumea a pus presiune pe mine, versuri, catrene, prostii. Să fie sănătoşi", a declarat antrenorul de 44 de ani pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Înainte de ultimul meci din campionat, Steaua e pe primul loc, cu 70 de puncte, cu două mai mult decât are ASA Târgu Mureş.

CSMS Iaşi - Steaua, meci din ultima etapă a Ligii I, se va disputa joi, 28 mai, de la ora 20:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

ASA Târgu Mureş - Oţelul, meci din ultima etapă a Ligii I, se va disputa joi, 28 mai, de la ora 20:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑