Varela a deschis drumul Stelei spre primul loc: “Acum depinde numai de noi să fim campioni”



**VIDEO** Varela a deschis drumul Stelei spre primul loc: “Acum depinde numai de noi să fim campioni”

VIDEO Steaua – FC Botoșani 2-0. Campioana a revenit pe primul loc după succesul de duminică seara de pe Arena Națională, coroborat cu înfrângerea celor de la ASA la Giurgiu. Varela a deschis drumul victoriei cu Botoșani și fundașul crede că doar de el și colegii lui depinde acum ca Steaua să fie campioană.

Imediat după succesul de duminică Varela a vorbit despre răsturnarea de situație din clasamentul Ligii 1, cu doar o etapă rămasă de jucat: “Suntem pe primul loc și acum depinde numai de noi să fim campioni. Trebuie să câștigăm la Iași ca să fie sărbătoare. La Iași e cel mai important. Trebuie să câștigăm acolo.”

Varela nu crede că Steaua le datorează celor de la Astra locul întâi și eventualul titlu pe care-l poate cuceri, dacă va câștiga la Iași, în ultima etapă: “Astra a făcut treaba ei, joacă să câștige. Pentru noi important era să câștigăm. Dacă ei câștigau și noi pierdeam, era degeaba. Cred că noi avem experiență foarte mare, la Iași va fi foarte greu. Trebuie să mergem acolo, să câștigăm și să sărbătorim titlul.”

Golul marcat contra celor de la Botoșani e al treilea reușit de Varela în acest sezon. Fundașului african i-ar părea rău dacă la finalul sezonului Costel Gâlcă va pleca de la echipă: “Nu știu dacă Mister va pleca, nu a zis nimic. Mi-ar părea rău, normal. Și când a plecat Reghecampf mi-a părut rău. Cred că dacă un antrenor face treabă, trebuie să rămână.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑