Bourceanu şi-a anunţat plecarea de la Steaua: "Sezonul a fost complet ratat"



 

**VIDEO** Bourceanu şi-a anunţat plecarea de la Steaua:

VIDEO. Steaua - Botoşani 2-0. Campionii au revenit pe prima poziţie a clasamentului după 4 etape, dar au avut emoţii în partea a doua a meciului, atunci când Alexandru Bourceanu a încasat două cartonaşe galbene într-un minut şi Steaua a rămas în 8 oameni de câmp.

Jucătorul care e venit la gruparea bucureşteană sub formă de împrumut de la Trabzonspor a recunoscut că se va întoarce în Turcia la finalul acestei stagiuni, una pe care vrea să o uite cât mai repede.

"Pentru mine, e clar că sezonul a fost complet ratat. Se putea termina dezastruos şi pentru echipă din cauza prostiei pe care am facut-o. Am încredere în colegi. Sunt sigur că vor câştiga şi vor câştiga şi campionatul. Foarte probabil că a fost ultimul meu meci la Steaua.

Din păcate, s-a terminat foarte rău. Probabil că ce am făcut bun în doi ani şi jumătate am şters cu buretele prin evoluţiile din acest sezon", a declarat mijlocaşul pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Bourceanu a fost în dese rânduri criticat pentru faptul că se întâlneşte des cu Laurenţiu Reghecampf, antrenorul care le-a adus "roş-albaştrilor" ultimele două titluri.

"E treaba mea ce fac în timpul liber. Nu are legătură cu fotbalul ce legătură are ce fac eu cu familia Reghecampf cu fotbalul", a adăugat jucătorul de 30 de ani.

Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Mirel Rădoi de a prelua Steaua chiar în faţa reporterilor. Mijlocaşul îl sunase pe patron să îl felicite pentru pasul important pe care l-a făcut către câştigarea titlului.

"Am avut plăcerea şi onoarea să-l cunosc pe Mirel la două trei acţiuni ale naţionalei. Din vară, sigur nu o să mai fiu la Steaua. Nu pot să discut despre ce se va întâmpla", a încheiat internaţionalul român.

18 meciuri a prins Bourceanu în tricoul Stelei în toate competiţiile acestui sezon, dar nu a marcat niciun gol şi nu a furnizat nicio pasă decisivă.

CSMS Iaşi - Steaua, meci din ultima etapă a Ligii I, se va disputa joi, 28 mai, de la ora 20:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

ASA Târgu Mureş - Oţelul, meci din ultima etapă a Ligii I, se va disputa joi, 28 mai, de la ora 20:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑