Titlu ratat cu ghinion. Dacă cele 255 de bare din sezonul de Primera ar fi fost goluri, Real termina pe locul 1



 

**VIDEO** Titlu ratat cu ghinion. Dacă cele 255 de bare din sezonul de Primera ar fi fost goluri, Real termina pe locul 1

S-a încheiat și ediția 2014/2015 a Primerei Division, iar Barcelona a câștigat cel de-al 23-lea său titlu din istorie, după o luptă echilibrată cu marea rivală Real Madrid.

Catalanii au terminat sezonul cu 94 de puncte, la două distanță de "galacticii" lui Ancelotti, dar diferența pare să fi fost făcută și la acel capitol important pe care nimeni nu-l poate antrena - norocul.

Ziariștii spanioli au alcătuit clasamentul din Spania, considerând că toate cele 255 de șuturi care au lovit bara pe parcursul celor 38 de etape au fost, de fapt, goluri marcate. Clasamentul nu suferă modificări față de cel real decât în partea superioară. Dacă barele s-ar fi materializat în goluri, Real Madrid și Barcelona ar fi avut o linie de clasament identică, cu 30 de victorii, trei remize și cinci înfrângeri.

A

Dar Real Madrid s-ar fi clasat prima, pentru că ar fi făcut diferența la meciurile directe! În ambele partide ale sezonului, 3-1 pe "Bernabeu" și 1-2 pe "Camp Nou", Real Madrid a lovit stâlpii porților, irosind astfel șansa de a lua mai multe puncte în fața marii rivale. În această ierarhie fictivă, Real ar avea un golaveraj de 145 - 47, iar Barcelona 129 - 34.

În rest, Valencia se poate considera de a asemenea una dintre ghinioniste. Dacă barele nu s-ar fi opus șuturilor lui Andre Gomes, Aduriz, Alcacer și Negredo, oamenii lui Nuno Espirito Santo ar fi terminat pe 3, pe loc direct calificant în UEFA Champions League.

Atletico Madrid s-ar fi mulțumit atunci doar cu locul 4. În schimb, retrogradatele ar fi fost aceleași: Eibar, Almeria, Cordoba.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑