Marius Şumudică nu se dezminte. Cum a trăit finalul meciului cu ASA, care poate duce titlul în curtea Stelei



 

**VIDEO** Marius Şumudică nu se dezminte. Cum a trăit finalul meciului cu ASA, care poate duce titlul în curtea Stelei

VIDEO. Astra - ASA Târgu Mureş 3-1. Marius Şumudică nu şi-a ascuns niciodată trăirile din meciurile importante ale carierei. Fostul rapidist a făcut spectacol pe banca giurgiuvenilor şi în meciul contra nou-promovatei.

În finalul meciului, când scorul era încă 2-1, cel care era poreclit de fanii Rapidului "Şumigol" a căzut în genunchi, cerându-le socoteală arbitrilor pentru un simplu fault de joc dictat împotriva echipei sale într-o zonă deloc periculoasă pentru poarta lui Lung jr.

Şumudică s-a ţinut de cuvânt şi vicecampioana a jucat cu motoarele turate la maxim în meciul care o poate costa titlul pe ASA. Chiar dacă a susţinut întotdeuna că nu suportă clubul Steaua, asta nu l-a împiedicat să îşi motiveze jucătorii înaintea unui meci cu o miză uriaşă pentru adversar.

CSMS Iaşi - Steaua, meci din ultima etapă a Ligii I, se va disputa joi, 28 mai, de la ora 20:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

ASA Târgu Mureş - Oţelul, meci din ultima etapă a Ligii I, se va disputa joi, 28 mai, de la ora 20:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑