Jonas Gutierrez este eroul lui Newcastle. A învins cancerul şi a salvat echipa de la retrogradare



**VIDEO** Jonas Gutierrez este eroul lui Newcastle. A învins cancerul şi a salvat echipa de la retrogradare

Newcastle avea nevoie de o victorie în ultima etapă din Premier League pentru a fi sigură de prezenţa pe prima scenă a fotbalului englez şi în sezonul viitor. "Coţofenele" nu mai depindeau astfel de meciul dintre Hull şi Manchester United, încheiat până la urmă 0-0.

Gruparea de pe St. James' Park s-a impus cu 2-0 în faţa lui West Ham şi s-a salvat. Eroul lui Newcastle a fost Jonas Gutierrez, cel care a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă la prima reuşită a partidei, una semnată de Moussa Sissoko.

></p><p>Argentinianul ajuns la 31 de ani a învins un cancer testicular şi a ajuns să o salveze pe Newcastle de la retrogradare. Un scenariu greu de anticipat în luna octombrie, atunci când Gutierrez încă făcea citostatice.</p><p>Mai mult, în ianuarie i s-a permis să plece acasă, în Argentina, pentru a semna cu Velez Sarsfield, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord şi Jonas a revenit la Newcastle, pentru a termina sezonul la echipa rezervelor.</p><p>Pe finalul stagiunii, managerul John Carver l-a folosit în <strong>10</strong> meciuri şi acesta i-a răsplătit încrederea cu o evoluţie perfectă în ultima partidă a sezonului.</p><p><a href=VEZI AICI GOLURILE DIN PARTIDA NEWCASTLE - WEST HAM

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑