Un punct câştigat de Simona e în topul celor mai frumoase schimburi din prima zi de la Roland Garros



 

**VIDEO** Un punct câştigat de Simona e în topul celor mai frumoase schimburi din prima zi de la Roland Garros

Organizatorii turneului de Grand Slam de la Roland Garros au ales un punct din meciul pe care Simona Halep l-a câştigat, duminică, în faţa rusoaicei Evghenia Rodina, ca fiind al doilea cel mai frumos al primei zile de la French Open, a anunţat site-ul oficial al competiţiei.

Punctul a avut loc în primul ghem al întâlnirii, la scorul de 40-15 pe serviciul rusoaicei, şi a fost câştigat de Halep (VIDEO - 0:28 ).

Cel mai frumos punct al primei zile de la Roland Garros a fost câştigat de japonezul Kei Nishikori în meciul în care s-a impus, cu scorul de 6-3, 7-5, 6-1, în faţa francezului Paul-Henri Mathieu.

Pe poziţia a treia se află un punct câştigat de elveţianul Roger Federer în partida în care s-a impus, cu scorul de 6-3, 6-3, 6-4, în faţa columbianului Alejandro Falla.

Simona Halep, cap de serie numărul 3, a învins-o, dumunică, pe Evghenia Rodina, locul 91 WTA, cu scorul de 7-5, 6-4, şi s-a calificat în manşa a doua a turneului de la Roland Garros, unde o va întâlni pe croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA.

Meciul se va disputa marţi, la o oră care nu a fost încă anunţată de organizatori, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul digisport.ro.

VEZI AICI CELE MAI TARI 3 PUNCTE DIN PRIMA ZI

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑