Schimbare de lider in penultima etapa a campionatului. Steaua Bucuresti a trecut pe primul loc si devine favorita la titlu - VIDEO




Schimbare de lider cu o etapa inainte de finalul campionatului. ASA Targu Mures a pierdut pe terenul formatiei Astra Giurgiu, scor 1 la 3. Steaua Bucuresti a profitat imediat, si-a castigat meciul si a urcat pe primul loc in Romania.

ASA Targu Mures a venit aseara in vizita la echipa Astra Giurgiu. La gazde rezerva a fost moldoveanul Dan Spataru. Astra a marcat prima, prin Alibec, fostul jucator al echipei Inter Milano. Oaspetii au revenit in minutul 36, Bumba reusind egalarea cu o executie de maestru. 

In repriza secunda in prim plan a iesit din nou Alibec. Acesta a inscris si a readus-o pe Astra in avantaj. Finalul de meci a fost extrem de tensionat. Doi jucatori s-au luat la bataie si a urmat o incaierare generala. 

Arbitrul a eliminat doi fotbalisti ai Astrei si unul de la formatia ASA. In prelungiri, gazdele au marcat inca un gol, prin Fatai. Astra a castigat cu 3 la 1, iar ASA Targu Mures a cazut pe locul secund in campionat. In fotoliul de lider a urcat Steaua. Ros-albastrii s-au impus la Bucuresti in fata celor de la FC Botosani, scor 2 la 0. Varela si Stanciu au fost eroii partidei cu cate un gol. Steaua a jucat marea parte a reprizei secunde in 9 oameni. Prepelita si Bourceanu au fost eliminati pentru joc dur. Cu o etapa inainte de finalul campionatului, Steaua este lider cu 70 de puncte. ASA Targu Mures are cu 2 puncte mai putin. Astfel, titlul se decide joi, atunci cand stelistii vor juca in deplasare, cu CSMS Iasi, iar ASA va da piept cu Otelul Galati. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: steaua bucuresti, liga 1, campionatul romaniei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑