Sheriff Tiraspol a cucerit Cupa Moldovei pentru a opta oara in istorie, dupa 3-2 in finala cu Dacia Chisinau - VIDEO




Sheriff Tiraspol este noua castigatoare a Cupei Moldovei. Aseara viepile au cucerit trofeul pentru a opta oara in istorie, dupa ce au invins-o dramatic in finala pe Dacia Chisinau, cu scorul de 3 la 2.

Sheriff Tiraspol a inceput mai bine finala Cupei in fata Daciei si a deschis scorul in minutul 9, prin Potiguar. Cu acest avantaj viespile au plecat la cabine. In debutul reprizei secunde, Maxim Iurcu a dublat avantajul tiraspolenilor si Sheriff se vedea deja castigatoare. Mijlocasul Daciei, Eugeniu Cociuc a dat tonul revenirii cu un gol curios in minutul 66, la care portarul Serghei Juric a gresit. Imediat tehnicianul Zoran Zekic a mai introdus un fundas pentru a conserva rezultatul, dar in ultimele secunde ale partidei Dacia a dat lovitura. Petru Leuca a marcat golul egalizator si a trimis partida in prelungiri. 

In prelungiri, lupii galbeni au ramas in 10 oameni dupa ce Barahoev a fost eliminat, iar ultimile 5 minute au jucat fara doi oameni pe teren, pentru ca Gavrilenco nu mai putea continua partida dupa o accidentare. De partea cealalta bulgarul Ismail Isa a fost eroul Sheriffului. El a marcat golul victoriei in minutul 110. 

Dupa incheierea partidei sarbatoarea Sheriff-ului s-a mutat in vestiar. 

Ismail ISA, ATACANT SHERIFF TIRASPOL 
"Sunt fericit, am cucerit Cupa. A fost greu şi ne-am impus cu 3 la 2, dar putem învinge şi mai uşor.”


Maxim IURCU, ATACANT SHERIFF TIRASPOL
"Cred că finala a fost una foarte spectaculoasă, în special pentru suporteri. Partida a fost grea, dar acum, după victorie, sunt doar-- emoţii pozitive.”


Zoran ZEKIC, ANTRENOR SHERIFF TIRASPOL 
"Sunt mulţumit de evoluţia echipei, de dispoziţia şi caracterul băieţilor. Am avut 2 la 0 pe tabelă şi am avut şanse să mai înscriem, dar în schimb am scăpat un gol curios, nici nu ştiu cum s-a întamplat.”


Astfel, Sheriff cucereste pentru a opta oara Cupa, un record absolut in fotbalul moldovenesc, in timp ce Dacia a pierdut a patra finala si ramane fara nicio Cupa. In plus saptamana trecuta lupii galbeni au pierdut si titlul de campion in fata lui Milsami. La finalul partidei de aseara, fotbalistii si-au cerut scuze de la suporteri, si au postat un baner. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Cupa Moldovei, sheriff tiraspol, dacia chisinau,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑