Eroul celei mai frumoase faze din ultima etapă a La Liga a jucat ultimul meci acasă pentru echipa sa



 

**VIDEO** Eroul celei mai frumoase faze din ultima etapă a La Liga a jucat ultimul meci acasă pentru echipa sa

Andoni Iraola a jucat sâmbătă, în ultima etapă a sezonului în La Liga, pentru ultima oară pe San Mames în tricoul lui Athletic Bilbao. A decis să- și încheie cariera și la despărțirea de clubul unde a crescut a oferit faza etapei!

Ernesto Valverde i-a oferit lui Iraola banderola de căpitan în disputa cu Villarreal și jucătorul care pe 22 iunie va împlini 33 de ani și-a luat la revedere de la suporteri în stil de mare campion. În minutul 28, la 3 minute după ce Aduriz deschisese scorul, Iraola a dublat avantajul bascilor.

Defensiva acestora a recuperat balonul la marginea propriului careu, Mikel San Jose i-a pasat lui Aduriz la 60 de metri de poarta lui Juan Carlos, moment în care din banda stângă a defensivei Iraola a declanșat sprintul. A alergat aproape 80 de metri și Aduriz i-a pasat ideal în careu, de unde Iraola a trimis din prima, lobat, marcând golul de 2-0.

În minutul 65, Valverde i-a oferit fotbalistului care a crescut la Athletic de la 15 ani momentul de glorie, înlocuindu-l cu Mikel Rico pentru a primi ovațiile celor 55 000 de suporteri din tribune. La final, Bilbao a câștigat cu 4-0.

Pentru Iraola, ultimul meci în tricoul lui Athletic va fi finala Cupei Spaniei, cu Barcelona, de sâmbătă. Partida va începe la ora 22:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑