Veris Chişinău a rămas fără mai mulţi jucători importanţi în ajunul debutui în cupele europene



 

În ajunul debutui în cupele europene, Veris Chişinău a rămas fără mai mulţi jucători importanţi. De la echipă deja au placat fraţii Alexandru şi Maxim Antoniuc, cărora le-au expirat contractele.

Conducerea clubului a anunţat că nu a prelungit înţelegerile din cauza că cei doi jucători au avut pretenţii financiare exagerate. De la echipă a mai plecat şi internaţionalul Serghei Alexeev.

"Au plecat jucători, au venit jucători. Toate schimbările de lot le vom anunţa când vom legitima echipa. Fraţii Antoniuc nu mai sunt la echipă. Contractul lor a expirat. Jucătorii au nişte pretenţii care noi le considerăm cel puţin exagerate", a precizat directorul de la Veris.

Anterior, s-a zvonit că aceştia vor pleca la Sheriff. Alexandru Antoniuc a declarat însă că nu s-a decis şi negociază cu mai multe echipe.

"Negociem cu mai multe echipe din Moldova. Dar încă nu ştim ce vom face. Noi ambii suntem în căutare. (...) Suntem în negocieri, dar nu ştim exact unde vom ajunge", a precizat Antoniuc.

De la echipă a plecat şi un alt internaţional, Serghei Alexeev. Atacantul, căruia, la fel, i-a expirat contractul cu Veris, se află în negocieri cu Zimbru.

În acest sezon, Veris Chişinău va juca pentru prima dată în cupele europene. În prima rundă preliminară a Ligii Europei, elevii lui Lilian Popescu vor întâlni formaţia bulgară Litex Lovech.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑