Chiellini pune tunurile pe FIFA: "Sunt curios să văd dacă vor folosi proba video împotriva lui Suarez"



campionat mondial 2014**Chiellini pune tunurile pe FIFA:**

Victima lui Luis Suarez în meciul de marți seara, Giorgio Chiellini, a acuzat arbitrajul pentru eliminarea de la CM 2014. De asemenea, fundașul italian arată cu degetul forul internațional pentru permisivitate.

"Deciziile arbitrului au fost rușinoase. Aceste episoade afectează jocul și FIFA permite din păcate acest lucru", a spus Chiellini.

CLICK AICI pentru faza VIDEO cu Suarez, când îl muşcă pe Chiellini

Campion al Italiei cu Juventus și titular de drept în echipa națională, fundașul trimite înțepături către mai marii fotbalului mondial, pe care îi acuză de lașitate.

"Eliminarea lui Marchisio este lipsită de fundament, dar să nu îl elimini pe Suarez este și mai ridicol. Sunt foarte curios dacă vor avea curajul să folosească proba video împotriva lui Suarez", a declarat vizibil nervos Chiellini.

Italia a fost eliminată pentru al doilea Mondial la rând din faza grupelor, iar apărătorul mușcat de Suarez deplânge întreaga situație:

"Este mare păcat că suntem trimiși acasă de arbitru. Acum vorbim despre eliminarea Italiei pentru că arbitrul a făcut diferența", a concluzionat Chiellini.

Din Grupa D s-au calificat Costa Rica (de pe primul loc) și Uruguay (poziția a doua), iar marile favorite - Italia și Anglia - au fost eliminate din competiție. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑