Real Madrid a găsit înlocuitorul lui Sergio Ramos: e unul dintre cei mai buni fundaşi de la Copa America



 

**VIDEO** Real Madrid a găsit înlocuitorul lui Sergio Ramos: e unul dintre cei mai buni fundaşi de la Copa America

Oficialii de pe "Santiago Bernabeu" îşi iau deja măsuri de precauţie pentru o eventuală plecare a lui Sergio Ramos la Manchester United. Ceea ce părea mai mult un zvon la finalul sezonului precedent se poate transforma în realitate, ibericul de 29 de ani având şanse mari să ajungă pe Old Trafford.

Astfel, Florentino Perez nu vrea să fie prins cu garda jos şi se află foarte aproape de a ajunge la o înţelegere cu unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din La Liga, Nicolas Otamendi.

Argentinianul care se află la Copa America alături de selecţionata "Pumelor" are o clauză de reziliere a contractului cu "liliecii" de 50 de milioane de euro, una pe care "galacticii" sunt pregătiţi s-o achite.

"Am vorbit cu agentul meu şi v-a transmis şi el că sunt pregătit să plec de la Valencia în această vară", a declarat fundaşul de 27 de ani cu ceva timp în urmă.

Pentru gruparea de pe "Mestalla", afacerea ar fi una foarte importantă, pentru că ar ajuta clubul să respecte fair-play-ul financiar impus de UEFA.

38 de meciuri a disputat Otamendi în toate competiţiile acestui sezon, marcând 6 goluri

Ramos nu a ajuns la un numitor comun cu clubul pentru o prelungire a contractului, campionul mondial şi european cerând un salariu de 10 milioane de euro pe sezon, faţă de cele 7,5 milioane pe care îl oferă Real.

Această afacere ar mai deschide o problemă pentru vicecampioana din La Liga, care ar ajunge să aibă în lot 5 extracomunitari (James Rodriguez, Lucas Silva, Casemiro, Danilo) şi ar fi nevoită să se despartă de unul dintre ei, cel mai probabil va fi vorba de Silva, cel care nu s-a integrat la echipă în sezonul precedent.

Otamendi este şi cel care a întrerupt seria de 22 de victorii pe care a înregistrat-o Real Madrid în campania precedentă: a înscris golul succesului Valenciei (2-1) în La Liga, chiar de lângă Sergio Ramos.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑