Și sârbii au ținut cu CFR, la Jagodina. “Am fost primul străin din istoria clubului”



Și **sârbii au ținut cu CFR,** la Jagodina. “Am fost primul străin din istoria clubului”

CFR Cluj a fost susţinută la returul cu Jagodina chiar de doi sârbi. Sead Bruncevic şi Svetozar Mijin, care au ajutat la promovarea echipei în Liga 1 în 2004, au rămas fanii ardelenilor. 

Digi Sport a descoperit doi suporteri inediţi la victoria cu 1-0 a lui CFR de la Jagodina: sârbii Sead Bruncevic şi Svetozar Mijin. Ambii au pus umărul la ascensiunea ardelenilor în Liga 1. Bruncevic a fost primul marcator al CFR-ului la revenirea pe prima scenă în sezonul 2004-2005, într-o victorie cu 2-1 în faţa Timişoarei. Masivul atacant a marcat de patru ori în două sezoane pentru formaţia din Gruia.

“Am venit 250 de kilometri pentru prietenii mei, eu cu Mijin. Sunt foarte bucuros. CFR a jucat și în Liga Campionilor, e situația asta acum, dar eu sper că se descurcă. CFR e în criză financiară, dar merge sus, unde îi e locul.”, a spus Bruncevic, înaintea partidei cu Jagodina.

Nici Svetozar Mijin nu a uitat limba română. Închizătorul sârb, care a pus umărul la promovarea CFR-ului în Liga 1, are şi el un loc aparte în istoria clubului: “Eu am fost primul străin la CFR. Am venit când CFR nu era în Liga 1, am jucat și în B, am promovat.Am venit să-i văd pe Panin, pe Minteuan, pe președinte, pe Sandu, pe toată lumea.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑