EXCLUSIV Bornescu, în formă la antrenamentul Rapidului. Ganea va miza pe el contra Stelei!



 

**VIDEO EXCLUSIV** Bornescu, în formă la antrenamentul Rapidului. Ganea va miza pe el contra Stelei!

Mircea Bornescu a efectuat primul antrenament sub comanda lui Ionel Ganea și a demonstrat că este în formă. Mai mult ca sigur, Bornescu va redebuta în alb-vișiniu chiar contra Stelei.

Rapid și-a pus antrenor, în persoana lui Ionel Ganea și acum așteaptă ca lucrurile să se lămurească și la nivel de conducere. Până atunci, cei 19 jucători alb-vișinii, legitimați în prezent, dintre care trei portari, au efectuat primul antrenament sub comanda lui Ganea (DETALII AICI și VIDEO) la baza de pregătire de la Buftea.

Ganea a încercat să le insufle fotbaliștilor principiile sale încă de la început, a stat mult de vorbă cu jucătorii, i-a încurajat și le-a transmis că are mare încredere în ei, dar mai ales în talentul lor.

Ganea a creionat deja echipa pe care o va trimite în teren contra Stelei, la primul meci al giuleștenilor de la revenirea în Liga 1 iar la loc de cinste este Mircea Bornescu. Portarul, în vârstă de 34 de ani, este cel mai exeprimentat giuleștean al momentului, aspect pe care vrea să mizeze și Ganea contra roș-albaștrilor.

Bornescu a mai jucat la Rapid între 2009 și 2011, disputând 43 de partide de campionat pentru giuleșteni (a fost titular de fiecare dată). În 2011 a plecat de la Rapid pentru a semna cu Petrolul și, de atunci, a mai trecut și pe la Universitatea Cluj. Bornescu n-a apărat în niciun meci european pentru echipa la care a revenit în această vară.

Echipa probabilă a Rapidului pentru meciul cu Steaua:
Bornescu - Al. Coman, Al. Iacob, D. Lung, M. Stoica - V. Negru, Săndulescu - M. Martin, Selagea, Pancu - Ciolacu


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑