Thierry Henry va juca un amical împotriva lui Arsenal



www.smashreport.com

Thierry Henry va juca un amical împotriva echipei la care a scris istorie. Atacantul de 36 de ani, care acum evoluează la formaţia New York Red Bulls va întâlni Arsenal Londra, care se află în cantonament în SUA.

Antrenorul echipei britanice, Arsene Wenger, s-a ţinut de glume când l-a revăzut pe Henry. Wenger i-a spus fotbalistului că a venit în SUA cu un singur atacant aşa că dacă vrea ar putea să evolueze o repriză în tricoul lui Arsenal.

"Henry este legenda clubului nostru. Orice fan al lui Arsenal vă poate confirma că el este binevenit oricând înapoi. El are o statuie în faţa stadionului de la Londra", a declarat Wenger.

"Pentru mine va fi un pic ciudat, pentru că voi fi ca la antrenament. M-am pregătit alături de ei la finele campionatului. Sunt fericit că fanii americani vor avea ocazia să vadă Arsenal în acţiune, iar unii puşti din echipa noastră vor avea norocul să joace împotriva lor", a precizat Henry.

Thierry Henry a jucat la Arsenal timp de 8 ani. În 254 de meciuri, francezul a marcat 174 de goluri. Partida amicală dintre Arsenal Londra şi New York Red Bulls se va disputa sâmbătă, la New Jersey.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑