Secretul CFR-ului: "Știam că Jagodina pică fizic în repriza a doua, așa că am băgat atacanți proaspeți"



 

**VIDEO** Secretul CFR-ului:

CFR Cluj s-a calificat in-extremis în turul III preliminar din Europa League, după victoria cu Jagodina, scor 1-0, în deplasare (VIDEO). După meci, antrenorul Vasile Miriuță și jucătorii clujenilor au vorbit despre calificarea echipei în faza următoare a competiției.

Vasile Miriuță se felicită pentru decizia de a-l trimite pe teren pe portughezul Guima, autorul golului: "După primul meci, important era că nu am luat gol acasă, pentru că știu că jucăm mai bine în deplasare de când sunt eu acolo. Băieții au jucat extraordinar cu o echipă bună, agresivă și la final am obținut această victorie meritată. Guima a intrat bine, a intrat foarte bine, că știam că mai mult de 20 de minute nu poate din cauza accidentării".

Antrenorul CFR-ului ar mai avea nevoie de câteva întăriri la echipă, dar este mulțumit cu aducerea lui Mirko Ivanovski, de la Astra: "Mi s-a adus Ivanovski și dacă mai vine un jucător, conducerea știe mai bine, de mulți jucători nu am nevoie. Mai bine mai puțini și mai buni, Cristea a intrat bine, Larie cu Susic au jucat foarte bine și am un lot de 15-16 jucători pe care mă bazez", a mai declarat Miriuță.

Și președintele Iuliu Mureșan a salutat calificarea echipei în turul III preliminar UEFA Europa League. Acesta a dezvăluit care a fost secretul victoriei: staff-ul CFR-ului și-a dat seama că Jagodina stă prost la capitolul fizic și a profitat de asta pe final de meci.

"Mergem la Minsk, mă bucur că nu avem nicio accidentare. Guima a revenit cu gol, la fel Christian, care are un potențial foarte mare și chiar dacă am renunțat la Chuka, cred că împreună cu Ivanovski o să avem un atac bun și o să dăm mai multe goluri.

S-ar putea să mai vină cineva, un transfer, poate două. Speram să dăm gol și de aceea a și făcut Vasile schimbări și chiar mă gândeam că dacă intra și Jakolis putea să-și aducă contribuția. Știam un lucru, că ei cad fizic în repriza a doua, ceea ce s-a și întâmplat, iar noi am băgat jucători proaspeți de atac", a povestit Iuliu Mureșan, imediat după partida din Serbia.

Atacantul Florin Costea privește încrezător spre grupele UEL. Următorul obstacol pentru CFR sunt bielorușii de la Dinamo Minsk: "Mergem în turul următor să ne calificăm mai departe. Nu e ușor, trebuie să o luăm pas cu pas. A fost o calificare frumoasă și foarte muncită, am muncit foarte mult pentru această calificare până la final".

În fine, Ciprian Deac știe că ardelenii vor avea o misiune grea în acest sezon: "Cred că era rușinos să ieșim din această fază. E o echipă nouă, o echipă tânără. Eu cred că lumea trebuie să aibă răbdare, pentru că nu se face o echipă peste noapte!".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑