EXCLUSIV Ganea, la primul antrenament ca antrenor al Rapidului. 19 fotbaliști prezenți la Buftea



 

**VIDEO EXCLUSIV** Ganea, la primul antrenament ca antrenor al Rapidului. 19 fotbaliști prezenți la Buftea

19 fotbaliști au fost prezenți la antrenamentul de vineri dimineață al Rapidului, dintre care trei portari. Ganea le-a expus jucătorilor câteva dintre principiile sale, după care a dat drumul la minge.

Rapid se pregătește să intre într-o nouă etapă din istoria modernă zbuciumată a clubului din Giulești.

În așteptarea unui nou finanțator, fotbaliștii au făcut vineri dimineața cunoștință mai bine cu noul lor antrenor, Ionel Ganea (41 de ani).

Fostul atacant, care a evoluat și la Rapid, le-a spus celor 19 fotbaliști pe care i-a avut la ședința de pregătire de la Buftea, care sunt principiile sale, după care a dat drumul la lucru.

Antrenamentul a fost unul extrem de vioi, în care s-a lucrat mult cu mingea, toți jucătorii fiind decisi să-l impresioneze pe noul antrenor încă de la început, mai ales că primul meci al alb-vișiniilor de la revenirea în Liga 1 este chiar contra Stelei, sâmbătă.

Ionel Ganea, fost atacant la Stuttgart, Bursaspor și Wolverhampton, a jucat la Rapid în 1999, fiind adus de la Gloria Bistrița, dar a fost vândut imediat în Germania. A revenit în Giulești în 2007, după o experiență la Dinamo, iar apoi s-a transferat la Poli Timișoara.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑