Geraldo nu se teme de Viktoria Plzen: "De asta am făcut meciuri de pregătire cu echipe de același nivel"



 

**VIDEO** Geraldo nu se teme de Viktoria Plzen:

Petrolul a trecut cu bine de dubla cu Flamurtari şi se poate concentra pe duelul din turul III preliminar al Europa League - vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen, e următoarea adversară.

Echipa care a eliminat-o pe Şahtior Donețk din UEFA Champions League s-a oprit sezonul trecut abia în optimi, scoasă de Lyon. Geraldo Alves a declarat după victoria cu Flamurtari:

"E o echipă de Champions League (n.r. Viktoria Plzen), de asta am făcut foarte multe meciuri de pregătire cu echipe de același nivel. Va fi un meci greu, bătăios, așa sunt echipele din Cehia. Sperăm că ne va ajuta mai mult calitatea noastră".

Pablo De Lucas l-a completat pe colegul său: "E o echipă bună, care a jucat în Liga Campionilor, are experienţă în jocurile din cupele europene. Dar şi noi anul trecut am eliminat-o pe Vitesse şi vom mai întâlni echipe grele, dar dacă vrem să intrăm în grupe trebuie să câştigăm".

Turul dintre Petrolul şi Viktoria Plzen se joacă la Ploieşti şi e transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, joi, de la ora 21:00. Sezonul trecut, "lupii" s-au oprit în play-off, după duelurile cu Swansea.

Geraldo Alves a completat: "Suntem pregătiți, suntem profesioniști, nu numai noi avem meciuri din trei in trei zile. În Spania, în Anglia, în Italia e așa. Dacă vrem să fim comparați cu ei trebuie să avem meci din trei în trei zile și suntem pregatiți".

În amicalele din această vară, Petrolul a jucat cu echipe precum Maribor (Slovenia), Partizan Belgrad (Serbia) și Dinamo Zagreb (Croația).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑