Lyon, trei înfrângeri la rând înainte de returul cu Astra: “Mai sperăm la calificarea în grupe!”



025 августа 2014

 

**VIDEO** Lyon, trei înfrângeri la rând înainte de returul cu Astra: “Mai sperăm la calificarea în grupe!”

Eşecul în faţa Astrei a adâncit şi mai mult criza francezilor de la Olympique Lyon, care au pierdut din nou în Ligue 1. După 0-1 pe teren propriu în faţa lui Lens, lyonezii mai cred totuşi că pot întoarce la Giurgiu eşecul cu 1-2 din tur.

Olympique Lyon nu se regăseşte după înfrângerea de pe teren propriu în faţa Astrei, din play-off-ul Europa League. Francezii au ajuns la a treia înfrângere consecutivă, după 0-1 acasă în faţa lui Lens.

Fără gol marcat, lyonezii mai speră totuşi la calificarea în grupele Europa League, în dauna giurgiuvenilor. Jucătorii antrenaţi de Hubert Fournier au nevoie de cel puţin două goluri pentru a trece de vicecampioana României. Astra - Lyon va fi în direct la Digi Sport 1, joi, de la 19:45.

Christophe Jallet a vorbit imediat după înfrângerea de duminică, cu Lens:

“Sunt trei meciuri de când nu câştigăm, suntem în dificultate, e clar. Nu am marcat decât un gol în fiecare meci din acest sezon, iar acum nu am găsit soluţii pentru a înscrie. Cu astfel de evoluţii încrederea scade. E păcat, pentru că urmează jocul de joi din Europa League. Trebuie să ne revenim pentru a ne califica în grupe.”

În turul de pe Gerland, lyonezilor le-au lipsit mai mulţi jucători de bază. Meciul cu Lens le-a adus adversarilor Astrei încă o problemă. Atacantul Mohamed Yattara s-a accidentat şi ar putea absenta la Giurgiu.

Ioan Andone speră ca vicecampioana României să treacă de francezi:

“Îmi doresc foarte mult și au prima șansă, sunt favoriți. Dar trebuie să fie atenți, pentru că Lyon e o echipă bună, o echipă mare. Cu toate că niciodată nu se știe în fotbal.”

Astra – Lyon se joacă joi, 28 august, de la ora 19:45, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze cor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑