La Aragon, MotoGP revine LIVE la Digi Sport. Premieră în acest sezon



025 сентября 2014

 

**VIDEO** La Aragon, MotoGP revine LIVE la Digi Sport. Premieră în acest sezon

Campionatul Mondial de Motociclism Viteză se va relua în acest weekend cu etapa de pe Motorland Aragon, ÎN DIRECT pe Digi Sport. Aceasta va fi cea de a treia rundă spaniolă din 2014, prima pe care Valentino Rossi o va aborda din postura de câștigător al Grand Prix-ului anterior.

"Doctorul" Rossi s-a impus la Misano Adriatico (VIDEO și DETALII AICI) și a devenit primul pilot din istorie care a depășit pragul de 5.000 de puncte strânse în toată cariera.

A 14-a etapă din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză se va desfășura în acest weekend, pe circuitul Motorland Aragon. Marc Marquez va veni pe traseul de casă cu un avans de 74 de puncte în clasamentul general față de colegul său de la Honda Repsol, Dani Pedrosa. După victoria de pe Misano Adriatico, Valentino Rossi s-a apropiat la un singur punct de Pedrosa și, matematic, are încă șanse la titlu.

Duelul dintre Marc Marquez și Dani Pedrosa și-a consumat primul episod în 2013, când campionul mondial, în ciuda victoriei obținute, a primit un punct de penalizare pentru că a provocat căzătura compatriotului său, Pedrosa. Marquez a lovit ușor, din spate, motocicleta rivalului său, suficient cât să îi taie acestuia cablul pentru sistemul de control al tracțiunii.

Anul trecut, pe Motorland Aragon, Marquez a obţinut al șaselea succes la clasa MotoGP, într-o cursă la finalul căreia au mai urcat pe podium Jorge Lorenzo și Valentino Rossi.

Primele antrenamente de pe Motorland Aragon se vor desfășura vineri, de la ora 10:00 și vor putea fi urmărite ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑