Messi, luat de bărbie și trântit la pământ de un adversar. Welington: ”M-a jignit!”



025 сентября 2014

 

**VIDEO** Messi, luat de bărbie și trântit la pământ de un adversar. Welington: ”M-a jignit!”

Finalul dintre Malaga și FC Barcelona, scor 0-0, a fost unul destul de încins. Unul dintre fundașii gazdelor, Welington a fost la un pas de a fi eliminat, atunci când l-a luat de gât pe Messi. A scăpat cu un ”galben” iar la final și-a explicat gestul.

FC Barcelona a realizat unul dintre cele mai slabe meciuri ale sale din ultimii ani. În deplasarea de la Malaga, scor 0-0 (DETALII AICI și VIDEO), catalanii au bifat primul meci, din ultimii 11 ani în care n-au reușit niciun șut pe spațiul porții (DETALII AICI și VIDEO).

Frustrarea elevilor lui Luis Enrique s-a observat foarte bine mai ales pe final când secundele se scurgeau cu viteza luminii. Nici gazdele n-au fost cu nimic mai presus.

EXPLICAȚIILE lui Luis Enrique după șemieșecul cu Malaga

Cu opt minute înainte de minutul 90, un incident între Messi și Welington putea degenera. Fundașul central al celor de la Malaga i-a pus mâna în gât starului argentinian, gest reprobabil care ne aduce aminte de acel incident între Ionel Ganea și arbitrul asistent Mudura.

După ce l-a prins de față, Welington l-a împins pe Messi la pământ, chiar în propriul careu, sub privirile siderate ale asistenței, care n-a înțeles gestul brazilianului. Arbitrul Alejandro Hernandez i-a acordat jucătorului de la Malaga doar cartonașul galben, deși dacă l-ar fi eliminat pe acesta nimeni nu putea contesta nimic.

La minute bune după terminarea partidei, Welington și-a explicat gestul într-o intervenție găzduită de postul de radio spaniol ”Cadena Ser”. Brazilianul și-a explicat gestul prin faptul că a fost provocat de Messi, care l-a jignit de mai multe ori spunându-i ”fiu de cățea”.

În final, Welington a spus că n-are nicio problemă cu Messi, nimic de împărțit cu acesta și că dacă argentinianul își va cere scuze atunci va da fericit mâna cu acesta.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑