EXCLUSIV Paraschiv a mai primit din restanțele de la Oțelul: ”Mi-au virat 6 lei și 60 de bani!”



025 сентября 2014

 

VIDEO EXCLUSIV Paraschiv a mai primit din restanțele de la Oțelul: **”Mi-au virat 6 lei și 60 de bani!”**

Gabi Paraschiv se declară dezamăgit de situația în care a ajuns echipa sa de suflet, Oțelul, a dezvăluit suma ce i-a fost achitată zilele trecute, dar și ce decizie a luat în privința litigiului cu gruparea gălățeană.

Problemele de la Oțelul sunt departe de a fi finalizate. Cu o nouă conducere administrativă, în frunte cu Cristi Munteanu și cu Ovidiu Burcă, și cu un nou staff tehnic, antrenor principal este Tibi Selymes, fosta campioană plătește încă polițe pentru gafele din trecutul nu foarte îndepărtat.

”Sunt foarte dezamăgit de ce se întâmplă la Oțelul, de faptul că oamenii care au condus clubul și alături de care am făcut performanță au uitat de cei de acolo, dar este o lecție de viață și asta este.

Oțelul va rămâne echipa mea de suflet, dar oamenii alături de care am lucrat acolo au comis multe greșeli pe care nu le pot admite”, a spus Paraschiv.

Chestionat în privința restanțelor financiare, fostul căpitan al moldovenilor a replicat pentru Digi Sport.

”Mai aveam de luat un salariu de când clubul a intrat în insolvență și am constatat că mi-au virat în cont fabuloasa sumă de 6 lei și 60 de bani. 

Nu o să depun niciodată memoriu împotriva echipei la care am activat și la care am obținut cele mai mari performanțe ale mele.

Nu-mi vine să cred că nu mai este niciun ban în cont, dacă ținem cont de sumele mari încasate din Champions League”, a conchis Gabi Paraschiv pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑