Scandal în Campionatul Spaniei! Lionel Messi a fost luat de bărbie şi trântit la pământ (VIDEO)



025 сентября 2014
foto: modasys.net

Scandal în Campionatul Spaniei! Vedeta Barcelonei, Lionel Messi a fost luat de bărbie şi trântit la pământ de Wellington la finalul meciului cu Malaga. Fundaşul şi-a explicat gestul prin faptul că a fost înjurat de argentinian. Partida dintre dintre cele două formaţii s-a încheiat fără goluri.

Finalul meciului dintre Malaga și Barcelona a fost unul destul de tensionat. Fundaşul gazdelor, Welington a fost la un pas de a fi eliminat, după ce l-a apucat de față şi l-a trântit la pâmânt pe Lionel Messi.

Arbitrul Alejandro Hernandez i-a acordat jucătorului de la Malaga doar cartonașul galben. După meci, Welington și-a explicat gestul prin faptul că a fost provocat de Messi, care l-a jignit de mai multe ori.

Partida s-a încheiat la egalitate fără goluri. Barcelona a avut  unul dintre cele mai slabe meciuri din ultimii ani. În deplasarea de la Malaga, catalanii au jucat primul meci, din ultimii 11 ani în care n-au reușit niciun șut pe spațiul porții.

Chiar dacă nu a reuşit să obţină a cincea victorie consecutivă în campionat, echipa blaugrana a rămas pe primul loc în clasament, având 13 puncte.

Într-un alt meci, Atletico Madrid a învins Almeria cu 1-0, după golul marcat de Miranda.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑