Artur Ionita inscrie din nou in Serie A! Golul moldoveanului care a salvat Verona de la infrangere



025 сентября 2014

O noua seara de magie din partea lui Artur Ionita. Fotbalistul moldovean a salvat formatia Verona de la infrangere cu un gol si o pasa decisiva. Echipa lui Ionita a remizat, acasa, cu Genoa, scor 2 la 2.


Artur Ionita a jucat, aseara, al 3-lea meci oficial pentru Verona si primul ca titular. Partida cu Genoa a fost echilibrata pana in minutul 34, atunci cand oaspetii au iesit in avantaj, dupa golul lui Matri. Imediat dupa pauza, acelasi Matri a marcat pentru 2 la 0. Ionita si coechipierii nu au fost, insa, de acord cu scorul de pe tabela. Mai intai moldoveanul i-a pasat decisiv lui Tachtsidis, care a redus din diferenta, iar in minutul 64 a marcat pentru 2 la 2, salvand un punct pentru Verona.

 

Andrea MANDORLINI, ANTRENOR VERONA: "Bravo băiatul! A făcut un meci grandios. Sunt foarte bucuros pentru el şi pentru noi. ” 

 

Acesta este al 2-lea gol al lui Artur Ionita pentru Verona. Acum cateva zile, moldoveanul a marcat in meciul contra echipei Torino, castigat de formatia sa, cu 1 la 0. Dupa 4 etape de campionat Verona ocupa locul 5 in clasament, cu 8 puncte. Lider in Serie A este Juventus, cu 12 puncte. Batrana doamna a invins-o, acasa, pe Cesena, scor 3 la 0. Vidal a marcat 2 goluri. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Artur Ionita, Hellas Verona, serie A,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑