7 goluri, intr-o repriza: Manchester City a umilit-o pe Sheffiel Wednestday si s-a calificat in optimile Cupei Ligii



025 сентября 2014

O repriza uimitoare, facuta de Manchester City. Campioana Angliei a surclasat o echipa din esalonul secund, cu scorul de 7 la 0, si s-a calificat in optimile Cupei Ligii. Cetatenii au marcat toate golurile in repriza a doua.

 

Manchester City a inscris doar 8 goluri in primele 7 meciuri oficiale ale sezonului. Aseara, in cea de-a 8-a partida, discipolii lui Manuel Pellegrini s-au dezlantuit. Prima repriza a duelului cu Sheffield Wednesday, din Cupa Ligii, a ramas fara goluri. Dupa pauza, insa, cetatenii au organizat le-au organizat un adevarat dezastru adversarilor. In 6 minute, Lampard, Dzeko si Navas au inscris cate un gol si au dus scorul la 3 la 0.

 

Cosmarul oaspetilor a continuat si Zayatte a fost eliminat de arbitru pentru un fault in careu la Dzeko. Yaya Toure a transformat penalty-ul. In minutul 77, Dzeko a marcat din nou, iar apoi Jose Pozo, un jucator spaniol de doar 18 ani, a inscris la debutul sau pentru City.

 

In prelungiri Lampard a reusit si el dubla si a stabilit scorul final, de 7 la 0, in favoarea gruparii Manchester City. Cetatenii s-au calificat in optimile Cupei Ligii Angliei, unde vor da piept cu Newcastle. Tot aseara, Chelsea Londra a avansat in turul urmator, dupa ce a trecut, acasa, de Bolton, scor 2 la 1. La golul lui Zouma, oaspetii au raspuns prin lovitura precisa a lui Mills. Oscar le-a adus victoria aristocratilor, in repriza secunda. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: echipa, manchester city, cupa ligii angliei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑