FC Barcelona a facut primul pas gresit in Campionatul Spaniei: A scos doar o remiza in meciul cu Malaga



025 сентября 2014

FC Barcelona a facut primul pas gresit in noul sezon. Liderul campionatului Spaniei a scos doar o remiza pe terenul formatiei Malaga, scor 0 la 0, in etapa a 5-ea. De acest rezultat a profitat Sevilla, care a castigat meciul si i-a egalat pe catalani in clasament.

 

Barca a castigat toate cele 4 meciuri de campionat de pana acum. Aseara, insa, Blaugrana a fost de nerecunoscut. Desi au dominat posesia in partida cu Malaga, oaspetii au trimis doar 10 suturi spre poarta adversa si, pentru prima oara in ultimii 11 ani, nici unul pe cadrul portii. Gazdele, in schimb, au ratat o ocazie imensa de gol in minutul 71. 

 

Meciul s-a incheiat fara goluri, iar FC Barcelona ramane pe primul loc in Spania, cu 13 puncte. Echipa lui Luis Enrique a fost, insa, egalata la puncte de Sevilla. Detinatoarea trofeului Ligii Europa a invins, acasa, gruparea Real Sociedad, cu scorul de 1 la 0. Deulofeu a marcat singurul gol. 

 

Pe locul 3 in Primera, cu 11 puncte, a urcat Atletico Madrid. Campioana Spaniei a obtinut, la fel, o victorie grea, pe terenul gruparii Almeria, scor 1 la 0. Miranda a punctat in urma unui corner.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: campionatul spaniei, malaga, fc barcelona,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑