Rezultatele CFR-ului au declanșat alarma în Ghencea: ”E cea mai mare amenințare pentru Steaua”



025 сентября 2014

 

**VIDEO** Rezultatele CFR-ului au declanșat alarma în Ghencea: ”E cea mai mare amenințare pentru Steaua”

CFR Cluj a ajuns la șase victorii consecutive în toate competițiile și a urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, fapt ce stârnește îngrijorarea în tabăra Stelei. Că parcursul echipei lui Vasile Miriuță le dă fiori roș-albaștrilor, lideri ai clasamentului, dar cu un avans de doar două puncte față de clujeni, a recunoscut-o însuși Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei.

„Da, CFR este cea mai mare amenințare pentru Steaua acum. CFR a avut și are niște impresari foarte buni care îi aduc jucători ieftini și interesanți și vă dați seama că sunt pe val.

Câștigând șase meciuri la rând, vă dați seama ce moral au. Să vedem dacă această constanță o pot ține în continuare”, a spus Duckadam, în direct, prin telefon, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

CFR a înregistrat victorii cu Viitorul (2-0), Gaz Metan Mediaș (4-1), Petrolul (2-1), Astra (4-1) și Oțelul (1-0), în campionat, respectiv cu Viitorul Axintele (2-0), în Cupa României.

Ascensiunea clujenilor l-a impresionat și pe Valeriu Argăseală, președintele Stelei declarând, în urmă cu câteva zile, la aceeași emisiune Fotbal Club, că ardelenii au devenit principalii contracandidați la titlu ai campioanei.

”CFR a devenit un adversar în lupta pentru titlu, pun probleme și ei sigur se gândesc la titlu, chiar dacă nu o fac declarativ", a spus Argăseală.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑