Brazilia vrea să se revanșeze în fața Germaniei, după 1-7 la CM: "Să exorcizăm demonii!"



025 сентября 2014

Brazilia vrea să se revanșeze în fața Germaniei, după 1-7 la CM: **

Germania a făcut spectacol în fața Braziliei la Campionatul Mondial și s-a impus cu un categoric 7-1 (VIDEO AICI) în semifinalele competiției, după un meci în care nemții au avut un avantaj de 5 goluri la pauză.

Sud-americanii resimt încă șocul înfrângerii usturătoare din această vară și abia așteaptă revanșa în fața nemților, convinși fiind că un asemenea eșec nu se mai poate repeta.

"Vrem să jucăm un meci amical împotriva Germaniei, pentru că vrem să uităm ceea ce am pățit în fața lor. Acesta este modul nostru de a deschide a noua pagină, vrem să fie un nou început și să exorcizăm demonii", a fost declarația surprinzătoare făcută de președintele Federației din Brazilia, Jose Maria Marin.

"Nu avem niciun dubiu în privința valorii jucătorilor noștri, însă în acel meci am fost cu adevărat o mare dezamăgire. Trebuie să arătăm o altă față, mult mai bună, dacă ne gândim la trăirile pe care le-au avut fanii noștri la meciul din această vară", a mai afirmat oficialul brazilian.

Învinsă clar de Germania, Brazilia nu a prins nici măcar un loc pe podium, după ce a pierdut și finala mică împotriva Olandei, scor 0-3 (VIDEO AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑