Vrea in dar titlul de campion: Luptatorul moldovean Stanislav Renita vrea sa castige cupa in categoria de greutate de pana la 65 de kilograme, la Gala KOK - VIDEO



025 сентября 2015

De ziua sa are sansa sa devina campion. Luptatorul moldovean Stanislav Renita vrea sa castige cupa in categoria de greutate de pana la 65 de kilograme, la Gala KOK de maine. Sportivul spune ca ar fi cea mai frumoasa zi de nastere din viata sa.

 

Stanislav RENITA, LUPTATOR MOLDOVA: “Maine este o zi importanta pentru mine. Este ziua mea de nastere si vreau la ai mei 23 de ani sa-mi fac un cadou. Sper ca, cu Doamne ajuta, o sa il fac. ” 

 
Stanislav Renita va lupta cu polonezul Dariusz Skocjek, in semifinale. Daca va trece de el, Renita il va intalni in finala pe lituanianul Igor Osinin sau pe italianul Andrea Serra. Si presedintele asociatiei FEA, care organizeaza turneul, se asteapta la o prestatie tare a lui Renita. 


SINCRON: Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: “Toţi îl susţin, îl iubesc, îi urează victorie. Desigur, îl vom susţine, dar ringul va arăta cine e mai bun şi cine va deveni campion. ” 

 
O lupta incendiara va fi cea dintre ucraineanul Pavel Juravlev si francezul Freddy Kemayo. Va fi un superfight al categoriei de 93 de kilograme plus. Juravlevsi-a schimbat in ultima perioada look-ul si nu numai. 


Pavel JURAVLEV, LUPTATOR UCRAINA: “ E o nouă versiune a lui Pavel Juravlev, una cu upgrade, cu noi elemente tehnice, tactice. Sunt multe schimbări în viaţa mea, în ultimii 2 ani, mi-am schimbat locul de trai, oraşul, baza de antrenament. Totul s-a schimbat. Consider că, deocamdată, e cu folos. ” 

 
Freddy KEMAYO, LUPTATOR FRANT: “ M-am antrenat suficient ca să reuşesc. Cred că voi fi cel mai bun. ” 

 
Tot maine, la Gala KOK, se vor disputa sferturile la categoria supergrea. Moldova va fi reprezentata de moldoveanul Stefan Carlig, care il va infrunta pe Emidio Barone, din Italia. 


Stefan CARLIG, LUPTATOR MOLDOVA: “ Am studiat adversarul. Astfel, toate punctele lui slabe au fost studiate in procesul de pregatire. ” 

 
Emidio BARONE, LUPTATOR ITALIA: “Cred că este un luptător bun, cu experienţă, dar mă antrenez să fiu mai bun.  ” 

 


Gala KOK se va desfasura la Sala Polivalenta din Chisinau si va incepe la ora 17. Vor fi in total 14 lupte, iar tara noastra va fi reprezentata de 8 sportivi. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑